26 Temmuz 2007 Perşembe

İLAN - Grafiker Aranıyor

Merhabalar.

Bağımsız Oyun geliştirme konusuyla ciddi olarak ilgilenen ekibimiz için grafik ile alakalı konuları üstlenebilecek bir ya da iki ekip arkadaşı arıyoruz.

Ekip olarak amacımız içeriği ağır basan oyunlar üretmek. Genel olarak rpg ve strateji türleri ağır basacak gibi gözüküyor. Hedefimiz kaliteli oyunlar üretip bunları satarak bu işi artık bir üst noktaya çıkarabilmek. Projemiz tek bir oyun üzerine kurulu değil, birçok oyun çıkaracak bir firma/ekip kurma üzerine kurulu ve bize gereken bu ekipte bizimle aynı şartlarda çalışacak grafiker arkadaş(lar).

Ekibimize katılacak arkadaşta aradığımız özellikler, iyi oyun yapmayı para kazanmanın önüne koyması, gerektiğinde bu işi başarabilmek için fedakarlıkta bulunmaktan çekinmemesi, bir oyunun görsel yönetimini yapabilecek kapasitede olması, ve bir oyunun baştan sona bütün grafik işini yapabilecek seviyede olması. 2D ve ya 3D çalışıyor olması bizim için fark etmiyor. Biz ona uyarız ama önemli olan bir oyunun bütün grafik işini üstlenebilecek olması. Yani oyun içi grafiklerden tutun, menu grafiklerine kadar halledebilecek olması. Bu noktada kendisine elimizden gelen yardımı yapacağız ama küçük bir ekibiz ve herkesin üzerine benzer şekilde çok iş düşeceği için bu durumdan rahatsızlık duymamalı ve bunu bilerek katılmalı. İlgilenen arkadaşlar bizimle şu adreslerden temasa geçebilir.

mail:
ragnor_whr AT yahoo NOKTA com

msn:
ozanemirhan AT gmail NOKTA com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

GrAfİker arıyorsanız aşşagıdakı mail adresimden ulaşa bilirsiniz

yasin_tertip1@hotmail.com

aksam saat 7 8 civarı acarım msn

gercekten arıyorsan ekle msn